… zijn de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest in volle gang. Huisgenoten sluipen over gangen naar hun kamer om in duo’s aan hun surprises te werken. Er wordt gefluisterd en stiekem gedaan. De schoorsteen rookt, maar niet op de avond dat iedereen zijn schoen heeft gezet. Die staan netjes op een rijtje, met tekeningen en wortelen erin. Wat zou er morgen inzitten?

En er is iemand die stiekem al erg uitkijkt naar de Kerstboom. Die mag toch wel 6 december al in huis komen? Ja, in het Kerstfeest hebben we ook wel zin! Je vindt ons waarschijnlijk op Kerstavond bij de feestelijkheden in het dorp van Bloemendaal.

Ook leuk om te weten:

  • Er zijn vele nieuwe producten gemaakt door onze deelnemers in de Werkplaats. Te veel om op te noemen. Vanaf komende zaterdag 30 november, staan we me met een kraam in de Grote Kerk in Haarlem. Gedurende de vier weken voor Kerst is er een Adventsopenstelling van de kerk. Hij is gratis toegankelijk, er zijn activiteiten en een markt. Kom je ook even bij ons kijken?
  • Wij zijn het jongste zusje van de Arkgemeenschappen in de regio. Onze grote zus in Gent vierde vorige week haar verjaardag! Gefeliciteerd lieve vrienden in Gent!
  • Oud en jong, we kennen mensen van alle leeftijden. Onlangs vierde Zuster Angeline haar 100e verjaardag. Wij gingen haar graag feliciteren en mochten mee smikkelen van een hele grote taart. Proficiat, voor alle Zusters van de Goede Herder!