Sinds 2015 ben ik bij De Ark betrokken. Ik begon als vrijwilliger op de tuin en had geen idee dat ik er 4 jaar later zou werken en wonen!
Ik word blij van de informele cultuur, waardoor er een prettige omgang is met elkaar. Je krijgt de kans om de mensen waar je mee werkt écht te leren kennen. We zijn weinig tijd kwijt aan administratie en dat willen we zo houden. Zo heb ik echt tijd voor de mensen die ik begeleid. In deze fijne werkomgeving zou ik zeker niet “instellingsmoe” worden.
Doordat we aan het begin van het project staan, krijg ik veel vrijheid om ideeën uit te voeren. Het is ook fijn om met korte lijnen en direct contact afspraken te maken met collega’s. Dit kan door de kleine omvang van het team wat bestaat uit vijf begeleiders.

De huisgenoten die we begeleiden hebben verschillende niveaus, waardoor er een leuke dynamiek is in het huis en het werk uitdagend blijft. Doordat er ook begeleiders in het huis wonen, met ook ieder zijn eigen persoonlijkheid en beperkingen, is er een huiselijke sfeer. Dat vind ik heel waardevol. Ik heb tijdens werk in andere instellingen ervaren dat dit niet overal te realiseren is.

Ik kijk er naar uit om een nieuwe, leuke collega te mogen verwelkomen. Ben jij degene die ons team komt versterken?