Na 5 jaar Tuinderij de Ark kunnen we wel vaststellen dat we goed op weg zijn! Ieder jaar verbouwen we met elkaar heerlijke biologische groente en genieten we in het voorjaar van de allerlekkerste aardbeien van de regio. Met veel plezier wordt er 3 dagen per week onder leiding van onze tuinder Stefan gewerkt door vrijwilligers van de tuinderij en deelnemers van de werkplaats. Oogstdeelnemers komen iedere week zelf hun oogst uit de grond halen, en op zaterdagochtend is het vaak gezellig druk op de tuin.

Wil je ook zelf iedere week biologische groente oogsten, neem dan ook een oogstaandeel! Je kunt je inschrijven voor dit jaar, we starten met oogsten in mei, of als het voorjaar heel zacht is, iets eerder. Een aandeel kost 235 euro voor een heel jaar (ongeveer tot november). Genoeg voor 2 personen om de hele week lekker van te eten. We proberen iedere week minstens 6 verschillende  groentes aan te bieden.

Je mag ook vrij plukken in onze biologische kruidentuin, die met veel kennis wordt bijgehouden, en waar je wel 40 verschillende kruiden kunt vinden. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een bloementuin, waar je voor 5 euro een bos biologisch gekweekte bloemen kunt plukken.

Als je interesse gewekt is, stuur dan een mailtje naar de tuinderij via  . Daar kun je ook heen mailen als je nog vragen hebt. Bellen mag ook: 06 28450926 (Marjan)

Tot ziens op de tuin dit jaar!