Toekomstperspectief

 

In 2018 kregen we de sleutels van Pelletier om daar het eerste woonhuis van de Arkgemeenschap Haarlem te gaan realiseren. In april 2019 is het samenleven en zorgen voor elkaar daadwerkelijk begonnen. 

Pelletier is eigendom van de Congregatie van de Zusters van de Goede Herder en maakt deel uit van het Landgoed Dennenheuvel. De Zusters geven het ons met liefde in gebruik. We hopen er nog een aantal jaren met plezier gebruik van te maken.

Ondertussen wordt er gewerkt aan de herontwikkeling van het gehele landgoed. De gebouwen Dennenheuvel en Euphrasia zullen tezijnertijd worden gesloopt. Het is de bedoeling dat daar nieuwbouw voor in de plaats komt. Nieuwbouw met een sociale missie. 

De Ark zal een plaats krijgen in die nieuwbouw, waarschijnlijk met twee Arkhuizen en de Werkplaats. En misschien meer. 

 Als de nieuwbouw gereed is zullen de bewoners van Arkhuis Pelletier daar naar toe verhuizen. Er komt dan een aantal nieuwe woonplekken beschikbaar in ‘Arkhuis 1’ of ‘Arkhuis 2’. 

De Ark is partner van de congregatie en van de ontwikkelaar / investeerder bij de herontwikkeling van landgoed Dennenheuvel. Wij denken mee, kunnen onze inbreng leveren en worden steeds op de hoogte gehouden. Als belangrijke ontwikkelingen zeker zijn zullen we daar bericht over geven, via onze nieuwsbrief en/of op andere manieren.

 

Meer weten? Stuur een mail naar en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Meer informatie over de herontwikkeling is te vinden op www.landgoeddennenheuvel.nl.