Kennis maken? Open Huiskamer

Wil je kennismaken, vrijblijvend? In de tijd vóór corona kon dat het beste tijdens onze Open Huiskamers op de zondagmiddag. Helaas is dat nu al een tijd niet meer mogelijk. Maar vanaf de zomer van 2022 willen we belangstellenden en ‘oude bekenden’ graag weer ontmoeten, in onze tuin of in de grote zaal van onze Werkplaats. Wil je weten wanneer precies en wil je er bij aanwezig zijn? Stuur een mailtje naar of bel hem even, dan houden we je op de hoogte. Je bent van harte welkom!

Ongeveer tien keer per jaar is de huiskamer en/of de binnentuin van De Arkgemeenschap op zondagmiddag open. Iedereen die kennis wil maken of eens mee wil doen in het leven in De Ark is dan welkom, en dat geldt zeker voor mensen met een verstandelijke beperking.

Vanaf kwart voor twee staan koffie en thee klaar. Om twee uur beginnen we gezamenlijk met een verhaal en wat aandacht voor alle aanwezigen. Daarna kan ieder doen wat ie wil: een spelletje, een wandeling, tekenen, sjoelen, kletsen of chillen. Soms is er ook een speciale activiteit bedacht, waar je aan mee kan doen als je dat wilt. Niets moet, van alles kan. Later op de middag is er nog wat lekkers en een drankje. Rond half vijf sluiten we gezamenlijk af. 

Tijdens deze middagen leren wij jou beter kennen en jij leert ons kennen. Zo bouwen we aan relatie met elkaar. En daar is het ons bij De Ark om te doen. 

En wie weet, misschien is dat wel de goede route voor jou om (later) te komen wonen in De Ark of werken in onze Werkplaats en Tuinderij.

Je bent altijd welkom, mét of zonder ouder(s) of begeleider(s). Het kost je niets.

Meer weten of aanmelden? Stuur een mail naar: .