Kennis maken? Open Huiskamer

Wil je kennismaken, vrijblijvend? Dat kan tijdens onze Open Huiskamers.

In verband met de Corona-maatregelen kunnen onze Open Huiskamers helaas niet meer doorgaan. Wij verwachten dat dat nog tot september zal duren. Meer weten of toch kennis maken? Mail naar Marc Wopereis, .

Ongeveer tien keer per jaar is de huiskamer van De Arkgemeenschap op zondagmiddag open. Iedereen die kennis wil maken of eens mee wil doen in het leven in De Ark is dan welkom, en dat geldt zeker voor mensen met een verstandelijke beperking.

Vanaf kwart voor twee staan koffie en thee klaar. Om twee uur beginnen we gezamenlijk met een verhaal en wat aandacht voor alle aanwezigen. Daarna kan ieder doen wat ie wil: een spelletje, een wandeling, tekenen, sjoelen, kletsen of chillen. Soms is er ook een speciale activiteit bedacht, waar je aan mee kan doen als je dat wilt. Niets moet, van alles kan. Later op de middag is er nog wat lekkers en een drankje. Rond half vijf sluiten we gezamenlijk af. 

Tijdens deze middagen leren wij jou beter kennen en jij leert ons kennen. Zo bouwen we aan relatie met elkaar. En daar is het ons bij De Ark om te doen. 

En wie weet, misschien is dat wel de goede route voor jou om (later) te komen wonen in De Ark of werken in onze Werkplaats en Tuinderij.

Je bent altijd welkom, mét of zonder ouder(s) of begeleider(s). Het kost je niets.

Meer weten of aanmelden? Stuur een mail naar: .

De Open Huiskamers van 2020 zijn op de volgende data:

9 februari 8 maart
20 september 18 oktober 15 november

Ze vinden plaats in onze huiskamer in het gebouw Euphrasia, Dennenweg 8 in Bloemendaal.