Kennis maken? Open Huiskamer

Wil je kennismaken, vrijblijvend? Of wil je gezellig en ontspannen met ons meedoen? Dat kan heel goed tijdens onze Open Huiskamers op de zondagmiddag. Vanaf 19 februari ’23 zijn we daar weer mee begonnen. Ongeveer 10 keer per jaar, iedere derde zondag van de maand, staan de ruimtes van onze Werkplaats voor je open. Iedereen die kennis wil maken of eens mee wil doen in het leven in De Ark is dan welkom, en dat geldt zeker voor mensen met een verstandelijke beperking.

Vanaf kwart voor twee staan koffie en thee klaar. Om twee uur beginnen we gezamenlijk met een welkom en wat aandacht voor alle aanwezigen. Daarna kan ieder doen wat ie wil: een spelletje, een wandeling, tekenen, sjoelen, kletsen of chillen. Soms is er ook een speciale activiteit bedacht, waar je aan mee kan doen als je dat wilt. Niets moet, van alles kan. Later op de middag is er nog wat lekkers en een drankje. Rond half vijf sluiten we gezamenlijk af. 

Tijdens deze middagen leren wij jou beter kennen en jij leert ons kennen. Zo bouwen we aan relatie met elkaar. En daar is het ons bij De Ark om te doen. 

En wie weet, misschien is dat wel de goede route voor jou om (later) te komen wonen in De Ark of werken in onze Werkplaats en Tuinderij.

Je bent altijd welkom, mét of zonder ouder(s) of begeleider(s). Het kost je niets. Wil je weten wanneer precies en wil je er bij aanwezig zijn? Stuur een mailtje naar of bel hem even, dan houden we je op de hoogte. Je bent van harte welkom!

Onze Open Huiskamers zijn dit jaar gepland op: 21 januari, 18 februari, 17 maart, 21 april, 16 juni, 15 september, 20 oktober en 17 november. Iedere derde zondag van de maand, vanaf 13.45 uur in de ruimtes van onze Werkplaats, Dennenweg 15A in Bloemendaal.