Wonen

Het huis van De Ark staat in Bloemendaal. Er kunnen negen mensen wonen, waarvan vijf met een verstandelijke beperking. Iedereen heeft er z’n eigen kamer. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkeuken, een gezellige woonkamer en een tuin waar het heerlijk vertoeven is.

Zorg en aandacht voor elkaar

Je huisgenoten ondersteunen je met de dagelijkse zorg. Ze hebben aandacht voor je en geven je wat je nodig hebt. Andersom kun jij op jouw manier ook aandacht en zorg geven aan je huisgenoten.

Samen het leven delen

In het Arkhuis deel je het leven met je huisgenoten. Jullie doen samen het huishouden, de boodschappen en eten samen. Overdag gaat ieder naar zijn werk of naar de dagbesteding. ’s Avonds en in het weekend maken jullie het gezellig met elkaar. Wil je zelf ergens naartoe of krijg je bezoek, dan kan dat natuurlijk ook.

Ben je nieuwsgierig geworden?

We staan je graag te woord over de mogelijkheden om in De Ark te wonen. Neem contact op met Marc Wopereis voor een afspraak. In een eerste gesprek kunnen we elkaar bevragen. Op een ander moment is er de mogelijkheid voor een informele kennismaking met de gemeenschap.