Dagbesteding

De Werkplaats is een kleinschalige dagbesteding in ontwikkeling. Zoek jij een werkplek voor jezelf, of een scholier of familielid? Lees verder over de dagbestedingsplek van De Ark.

In de Werkplaats

In de werkplaats kan je praktisch of creatief bezig zijn. Je kan bijvoorbeeld jam maken, bloemen of kruiden drogen, plantjes kweken, tekenen of schilderen. We maken muziek of iets moois met hout. Vaak maken we een pan soep voor de lunch. En omdat we zo dichtbij het bos zijn, kunnen we tussendoor een wandeling maken.

Op de Tuinderij

Op de tuin van De Ark worden groentes, kruiden en bloemen verbouwd. Je kan er bijvoorbeeld zaaien, wieden, schoffelen, of klanten helpen die komen oogsten. In het bos kan je hout zagen, blad harken, takken versnipperen of bijvoorbeeld paden onderhouden. Je bent lekker in beweging en hoeft geen moment stil te zitten.

Wanneer kan je bij De Ark werken?

Je kan bij ons komen werken als je een PGB of een CIZ-indicatie voor dagbesteding in natura hebt.

Als je je aanmeldt kijken we samen met jou of De Ark een passende plek voor je is. Je kan altijd eerst een paar dagen op proef komen.

De werkplaats is open van 09:00 tot 16:00 uur. Op vrijdagmiddag na het werk kun je meedoen aan de weeksluiting. Een korte bijeenkomst waarin we liedjes zingen, luisteren naar een verhaal, stil zijn en een kaarsje opsteken.

Neem bij interesse contact op met de mensen van De Werkplaats. Het is mogelijk om een dagje mee te draaien en als het bevalt verder een stage te doen. En hopelijk heb je het naar je zin en wil je bij de Werkplaats blijven werken!