Vrijwilligerswerk

De Ark kan niet zonder vrijwilligers. We zijn altijd geholpen met ondersteuning van mensen die hun tijd en talenten willen inzetten!

  • Vrijwilliger secretariaat. Voor alle secretariële en administratieve werkzaamheden zijn we op zoek naar een gekwalificeerde medewerker. Iemand die goed in staat is om de groeiende hoeveelheid werk te organiseren en te stroomlijnen. Bij voorkeur twee of meer dagdelen per week, met uitzicht op meer en mogelijk ook op een betaald dienstverband. De Ark kan deze vrijwilliger een vrijwilligersvergoeding aanbieden.
  • Chauffeurs. Veel (mogelijke) deelnemers van onze werkplaats en Tuinderij zijn niet in staat zelfstandig naar Bloemendaal te komen en vervoer wordt vaak niet vergoed. Om het werken bij De Ark toch mogelijk te maken zoeken we meerdere vrijwilligers die ’s morgens mensen kunnen ophalen in de regio Haarlem en/of hen ’s middags weer thuis kunnen brengen. De Ark Haarlem biedt deze vrijwilligers een vrijwilligers- en kilometervergoeding. Werkdagen: maandag, dinsdag of vrijdag.
  • Vriend van het Arkhuis. Een Arkhuis bestaat niet zonder vrienden: mensen die regelmatig ondersteuning willen bieden in het huis of een activiteit willen ondernemen met een van de huisgenoten. Denk bijvoorbeeld aan koken (met huisgenoten), een wandeling maken met iemand. Meedoen in De Ark verrijkt je wereld door het contact met mensen met een verstandelijke beperking. Wanneer je vaste vrijwilliger bent, dus een vriend van De Ark, leer je de mensen waar je mee optrekt goed kennen. Welke talenten heb jij die je bij De Ark kunt inzetten?

Meer weten? Neem contact op met Marc (marcwopereis@arkhaarlem.nl of 06 – 3870 3741)