Weeksluiting

Iedere vrijdagmiddag sluiten wij als gemeenschap de week af met een moment van bezinning. Vanaf 16.50 uur is de Adelbertkapel op de begraafplaats aan de Dennenweg voor ons open. Je bent vrij om te komen, aanmelden is niet nodig. Kom je voor het eerst, bel dan van tevoren even om te overleggen (06 2919 0109) of mail naar . 

Om 17.00 uur begint de samenkomst. We verwelkomen elkaar, we zingen, we luisteren naar een inspirerende tekst of verhaal, we zijn samen stil, we steken kaarsjes aan voor mensen en dingen die ons bezig houden én we maken muziek. 

Onze weeksluitingen zijn laagdrempelig en staan open voor iedereen, met alle verschillen die er tussen mensen zijn. Mensen met een verstandelijke beperking zijn bijzonder welkom.

Na afloop van de weeksluiting, rond 18.00 uur drinken we nog wat met elkaar en praten we bij, in de centrale hal bij ons kantoor, aan de Dennenweg 15a. Vaak eten we daar een lekkere kop soep met wat brood of een andere snack bij. Aanmelden is niet nodig: er is altijd plek voor jou en je gast.    

De weeksluiting is een zeer goede gelegenheid om onze gemeenschap en haar mensen te ontmoeten. Kom gerust eens meedoen. Meer weten? Stuur een mail naar