Weeksluiting

Sinds 2015 sluiten we de werkweek iedere vrijdagmiddag af met een moment van bezinning. Vanaf 16.45 uur is onze huiskamer in het voormalig klooster Euphrasia aan de Dennenweg open. De thee staat dan klaar.

In verband met de corona-maatregelen zijn de weeksluitingen in Euphrasia sinds half maart vervallen. Helaas zal dat nog wel duren tot september, verwachten wij. Wij sluiten de week nu online af, via Zoom. Meer info hierover? Mail naar Antje de Wit,

Om 17.00 uur komen we bij elkaar in het oratorium of de kleine kapel. We zingen enkele liederen met elkaar, we luisteren naar een tekst of verhaal, we zijn een tijd stil, we steken kaarsjes aan voor mensen en dingen die ons bezig houden en we maken muziek. 

Onze weeksluitingen zijn laagdrempelig en staan open voor iedereen, met alle verschillen die er tussen mensen zijn. Mensen met een verstandelijke beperking zijn bijzonder welkom.

Na afloop, rond 18.00 uur drinken we wat met elkaar. Aansluitend is er een eenvoudige maaltijd in onze huiskamer. 

De weeksluiting is een zeer goede gelegenheid om onze gemeenschap en haar mensen te ontmoeten. Kom gerust eens meedoen. Aanmelden is niet nodig, maar wel handig.

Meer weten of aanmelden? Stuur een mail naar