Weeksluiting

Iedere vrijdagmiddag sluiten wij als gemeenschap de week af met een moment van bezinning  én een gezamenlijke maaltijd. Vanaf 16.50 uur is de grote kapel in het voormalig klooster Euphrasia, Dennenweg 8 open. Je bent vrij om te komen, reserveren is niet nodig.

In verband met de corona-maatregelen zijn de weeksluitingen in Euphrasia sinds begin juli 2020 in de grote kapel. Er is daar veel ruimte en goede ventilatie. We zetten de stoelen op anderhalve meter afstand. Zo kunnen we onbezorgd samen zijn en ook samen zingen. Je kunt ook via een ZOOM-link er bij aanwezig zijn. Als je er vragen over hebt, mail naar Antje de Wit,

Om 17.00 uur begint de samenkomst. We verwelkomen elkaar, we zingen, we luisteren naar een inspirerende tekst of verhaal, we zijn samen stil, we steken kaarsjes aan voor mensen en dingen die ons bezig houden én we maken muziek. 

Onze weeksluitingen zijn laagdrempelig en staan open voor iedereen, met alle verschillen die er tussen mensen zijn. Mensen met een verstandelijke beperking zijn bijzonder welkom.

Na een lange Coronastop, hervatten wij vanaf 10 september weer het samen-eten-op-vrijdag. Rond 18.00 uur is er een eenvoudige maaltijd in onze huiskamer.  Er is wel een maximum aantal tafelgenoten. Dus graag van tevoren reserveren als je mee wilt eten. Kijk en klik op onze Evenementenpagina. Daar kun je een plaats aan tafel reserveren voor jou.  

De weeksluiting (vieren en/of eten) is een zeer goede gelegenheid om onze gemeenschap en haar mensen te ontmoeten. Kom gerust eens meedoen. Meer weten of aanmelden? Stuur een mail naar