Weeksluiting

Sinds 2015 sluiten we de werkweek iedere vrijdagmiddag af met een moment van bezinning  én een gezamenlijke maaltijd. Vanaf 16.50 uur is onze grote kapel in het voormalig klooster Euphrasia aan de Dennenweg open. 

In verband met de corona-maatregelen zijn de weeksluitingen in Euphrasia sinds begin juli 2020 in de grote kapel. Er is daar veel ruimte en goede ventilatie. We zetten de stoelen op anderhalve meter afstand. Zo kunnen we onbezorgd samen zijn en ook samen zingen. Als je er vragen over hebt, mail naar Antje de Wit,

Om 17.00 uur begint de samenkomst in de grote kapel. We verwelkomen elkaar, we zingen enkele liederen, we luisteren naar een inspirerende tekst of verhaal, we zijn een tijd stil, we steken kaarsjes aan voor mensen en dingen die ons bezig houden én we maken muziek. 

Onze weeksluitingen zijn laagdrempelig en staan open voor iedereen, met alle verschillen die er tussen mensen zijn. Mensen met een verstandelijke beperking zijn bijzonder welkom.

Na afloop, rond 18.00 uur is er een eenvoudige maaltijd in onze huiskamer.  Er is wel een maximum aantal tafelgenoten. Dus gaarne van te voren reserveren als je mee wilt eten. 

Wil je mee eten op vrijdag? Kijk en klik op onze Evenementenpagina. Daar kun je een plaats aan tafel reserveren voor jou.  (N.B. voor de viering hoef je níet te reserveren.)

De weeksluiting (vieren en/of eten) is een zeer goede gelegenheid om onze gemeenschap en haar mensen te ontmoeten. Kom gerust eens meedoen. Meer weten of aanmelden? Stuur een mail naar