Samen eten op vrijdag

We zijn heel blij dat we vanaf vrijdag 11 september 2020 weer samen kunnen eten op vrijdag. Sinds 2015 sluiten we de werkweek iedere vrijdagmiddag af met een moment van bezinning  én een gezamenlijke maaltijd.  De vrijdagse maaltijden zijn enkele maanden niet geweest vanwege Corona.

Voor het wekelijks moment van bezinning is vanaf 16.50 uur de grote kapel in het voormalig klooster Euphrasia aan de Dennenweg open. 

Rond 18.00 uur (na afloop van de viering) is dan de eenvoudige maaltijd in onze huiskamer.  De maaltijd wordt bereid door mensen in en om de Ark. Voor de maaltijd vragen we een vrijwillige bijdrage van 4 euro, als mogelijk.

Samen eten op vrijdag doen we vanaf september 2020 met een maximum aantal tafelgenoten. Daarom vragen we je vóóraf een plaats aan tafel te reserveren. Dat kan vanaf  ongeveer 1-2  weken voorafgaand aan de maaltijd op deze website.

Als je mee wilt eten, kijk  en KLIK HIER op de EVENEMENTENPAGINA. In de kalender zoek je ‘Samen eten op vrijdag’ op de door jou gewenste datum, en vul het reserveringsformulier in. 

Er zijn enkele extra feestelijke maaltijden, waarvoor een grotere groep dinergasten uitgenodigd zullen worden, o.a. ons Jubileumfeest, Allerzielen en Kerst. 

Als je hier vragen over hebt, mail naar Antje de Wit,   Of naar