Samen eten op vrijdag

Wij sluiten de werkweek iedere vrijdagmiddag af met een moment van bezinning  én een gezamenlijke maaltijd.  Dat doen we al sinds februari 2015. 

Voor het wekelijks moment van bezinning is vanaf 16.50 uur de grote kapel in het voormalig klooster Euphrasia aan de Dennenweg open. Sinds de Coronaperiode kun je dit moment van bezinning ook meestal via Zoom online mee maken. Na afloop is er een drankje. 

Na de zomervakantie, vanaf 3 september, is er iedere vrijdag om 18.00 uur een eenvoudige maaltijd in onze huiskamer.  De maaltijd wordt bereid door mensen in en om de Ark. Voor de maaltijd vragen we een vrijwillige bijdrage van 4 euro, als mogelijk.

Samen eten op vrijdag doen we sinds Corona met een maximum aantal tafelgenoten. Daarom vragen we je vóóraf een plaats aan tafel te reserveren. Dat kan 4-5 dagen voorafgaand aan de maaltijd op deze website. 

Als je een keertje mee wilt eten, klik dan HIER om te reserveren! In de kalender zoek je naar ‘Samen eten op vrijdag’ op de door jou gewenste datum, en vul het reserveringsformulier in. 

Er zijn enkele extra feestelijke maaltijden, waarvoor een grotere groep dinergasten uitgenodigd zullen worden: 3 september de feestelijke heropening na de zomervakantie, 29 oktober Allerzielen/Samhain (gedachtenis en lichtjesfeest) en  24 december Ark-Kerstfeest (aan de vooravond van de Kerstnacht). 

Als je de weeksluiting online bij wilt wonen of andere vragen hebt, mail dan naar Antje de Wit,  Of naar