Samen eten op vrijdag

Wij sluiten de werkweek iedere vrijdagmiddag af met een moment van bezinning  én een gezamenlijke maaltijd.  Dat doen we al sinds februari 2015. 

Voor het wekelijks moment van bezinning is vanaf 16.50 uur de grote kapel in het voormalig klooster Euphrasia aan de Dennenweg open. Normaal gesproken is dat waar, alleen in periodes van lockdown ontvangen we geen gasten in de kapel. Wie dat wil kan onze weeksluiting meestal wel online, via Zoom mee maken. Normaal gesproken is er na afloop van de weeksluiting een drankje voor alle aanwezigen. 

Normaal gesproken is er: Na de weeksluiting om ca. 18.00 uur, een eenvoudige maaltijd in onze huiskamer in Euphrasia.  De maaltijd wordt bereid door mensen in en om de Ark. Voor de maaltijd vragen we een vrijwillige bijdrage van 4 euro, als mogelijk.

Samen eten op vrijdag doen we met een maximum aantal tafelgenoten. Daarom vragen we je vóóraf een plaats aan tafel te reserveren. Dat kan 4-5 dagen voorafgaand aan de maaltijd op deze website. 

Als je een keertje mee wilt eten, klik dan HIER om te reserveren! In de kalender zoek je naar ‘Samen eten op vrijdag’ op de door jou gewenste datum, en vul het reserveringsformulier in. 

Als je de weeksluiting online bij wilt wonen of andere vragen hebt, mail dan naar Antje de Wit,  Of naar