Kapel huren

De Ark Haarlem verzorgt de verhuur van de Grote Kapel van voormalig klooster Euphrasia aan de Dennenweg in Bloemendaal. De Grote Kapel is een grote, lichte ruimte die zeer geschikt is voor repetities, studiedagen, voorstellingen of retraites.

Voor wie of wat?

Wij verwelkomen gastgroepen met eigen activiteiten rondom kunst, muziek, spiritualiteit of meditatie, voor studiedagen of retraites. De kapel is ook beschikbaar voor bijeenkomsten die de relaties met buren, huisgenoten en de omgeving bevestigen. De kapel is niet te huur voor feesten en partijen.

Op ad hoc-basis kan de kapel ook gehuurd en gebruikt worden door andere groepen, mits het gebruik voedend is voor de sfeer en passend in de context van het landgoed.

Faciliteiten

De ruimte is ongeveer 10 meter breed en 18 meter lang. U beschikt over een eenvoudige piano, microfoon en geluidsinstallatie, een koffiezetapparaat, een waterkoker, thermosflessen, koffiekopjes en theeglazen voor ca. 30 personen. Er zijn 30 stoelen aanwezig en enkele tafels. In overleg zijn meer stoelen beschikbaar.

Er is een keuken, toilet en ontvangstruimte.

Meer weten?

Op dit moment is de Grote Kapel op alle beschikbare momenten verhuurd. Toch belangstelling of meer weten? Stuur een mail naar Antje de Wit, die verhuur coördineert. Zij plaatst je op een lijst van belangstellenden en/of belt je terug. ()