Woonbegeleider (16-24 uur)

Wil jij écht een verschil maken in de wereld van de mensen waar je mee werkt? Voelen mensen zich prettig bij jou en krijg jij er energie van om anderen te helpen en met een leuk team de schouders onder onze ‘ark’ te zetten? Lees dan gauw verder!

Wij van Arkhuis Pelletier zijn op zoek naar een woonbegeleider voor 16 – 24 uur per week (niet inwonend) om ons team te versterken.

Wat ga je doen?

– Je begeleidt de huisgenoten bij hun persoonlijke verzorging (ADL).
– Je begeleidt de huisgenoten bij (de organisatie en planning van) hun dagelijkse activiteiten, hun sociale contacten, afspraken e.d.
– Je werkt planmatig aan de zorg en ontwikkeling van de huisgenoten.
– Je werkt in een klein team, in een wisselend rooster. Hier vallen ook weekend- en slaapdiensten onder.

Ben jij onze ideale nieuwe collega?

Opleiding en ervaring
Je hebt een afgeronde opleiding in de zorg of in het sociaal domein, minimaal niveau 4. En/ of je hebt relevante werkervaring met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Jouw talenten
Je bent goed met structuur en kunt planmatig werken; je kunt je huisgenoten structuur bieden en je zorgt voor stabiliteit. Je bent flexibel en kunt dus goed werken in een werkomgeving waar nog niet alles is vastgelegd.

Je persoonlijkheid
Je bent open en eerlijk en kunt goed reflecteren op je eigen handelen. Mensen weten bij jou waar ze aan toe zijn. Feedback geven en ontvangen is belangrijk voor je. Je hebt gevoel voor het leven in een gemeenschap, en zingeving of spiritualiteit is iets waar je graag mee bezig bent.

Wat bieden wij?

Als je bij ons aan de slag gaat, dan kom je op een kleinschalige werkplek te werken, waar je alle betrokkenen persoonlijk kent. Je werkt met betrokken mensen: vrijwilligers en vrienden die zich ook inzetten om van het Arkhuis een prettige woon- en werkplek te maken. De kleinschaligheid maakt dat we werken met korte lijnen en er een informele cultuur is. Direct en open contact is de dagelijkse gang van zaken. Je krijgt vrijheid om je werk in te richten op jouw manier, met jouw talenten. Met elkaar het alledaagse leven delen, wie wil dat niet?

De Ark Haarlem maakt deel uit van een groter geheel; de federatie van Arkgemeenschappen. Deze federatie is internationaal actief en een bezoekje aan één van onze collega gemeenschappen ligt ongetwijfeld voor je in het verschiet. We bieden je een arbeidsovereenkomst aan voor één jaar met het voornemen dat, bij goed functioneren, te verlengen voor onbepaalde tijd. Je valt onder de CAO Gehandicaptenzorg en alle daarbij behorende regelingen. Deze functie valt in functiegroep 35 met een maximaal salaris van € 2.675 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Ben je enthousiast geworden?

Voor vragen kun je contact opnemen met Marc Wopereis via telefoonnummer 06-3870 3741. Gelijk solliciteren? Mail je CV en motivatie dan naar Marc via marcwopereis@arkhaarlem.nl.

De reactietermijn is i.v.m. de vakantieperiode verlengd. Reageren kan tot 29 juli.