Vrijwilliger worden

Tuinderij De Ark staat onder leiding van een professionele zorgtuinder. Samen met een vaste club vrijwilligers en met de deelnemers van de Werkplaats van De Ark dragen ze zorg voor alles wat er nodig is om elke week weer een gevarieerd pakket aan groenten te kunnen oogsten. Dat is leuk en afwisselend werk. De sfeer en het weer zijn bijna altijd goed, er is aandacht voor inspanning en ontspanning, iedereen staat klaar om de ander te helpen, we drinken samen koffie/thee en/of lunchen met elkaar . 

Nieuwe tuinvrijwilligers, die op één of meer vaste dagdelen per week willen helpen, zijn altijd welkom. We werken op maandag en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur, op woensdag van 11.00 tot  ca. 15.00.

Om op de Tuinderij te werken, heb je geen specifieke kennis of ervaring nodig. Wel vinden we het fijn dat je op vaste tijden komt. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vindt om met anderen samen te werken.

Wil je ook meewerken? Kom eens langs tijdens onze openingstijden en vraag naar de mogelijkheden. Onze tuinder en vrijwilligers kunnen je meer vertellen en helpen je graag op weg.

Meer weten? Stuur een mail naar . Dan bellen of mailen we je spoedig terug.