Het is zaterdag 19 september 2020, 07:00 uur in de ochtend en het is stil in Arkhuis Pelletier. Stilte voor de storm: vandaag is het grote feest! Het is fris deze ochtend, maar het weerbericht is perfect voor vandaag: zon en aangename temperaturen. Langzaamaan wordt het huis wakker en verschijnen de eerste artiesten in het klooster, waar ze een kopje koffie staat te wachten. Iedereen gaat op zoek naar zijn plek in het bos, of begint aan een andere taak.

Dan komen de eerste mensen aan voor de spannende, kunstige wandeling door het bos van landgoed Dennenheuvel. Elke groep is volgeboekt… Wat hadden we graag meer mensen ontvangen!

Dank aan iedereen die er was om op te treden, kunst had gemaakt, broodjes heeft gesmeerd en nog veel meer! Bedankt ijssalon Garrone, dat wij van jullie een ijskarretje vol heerlijk ijs gedoneerd kregen!

En natuurlijk heel erg bedankt voor alle bezoekers van het festival. Alleen met jullie aanwezigheid kon het een feest worden! Daarbij is dankzij de gulle bijdragen voor de poffertjes en het ijs een fantastisch bedrag van 399,15 euro opgehaald voor De Ark Internationaal (voor gemeenschappen getroffen door Corona).

Het was een erg leuke, gezellige, muzikale dag. Er was ontzettend veel te zien en beleven. Klik op de foto’s hieronder om nog wat na te genieten!