Tuinderij De Ark zoekt een assistent-verantwoordelijke

Ben jij iemand die het leuk vindt:

  1. om te werken in een grote groentetuin,
  2. samen met vrijwilligers, een zorgtuinder en mensen met een verstandelijke beperking én
  3. om daar ook je organisatorische en communicatieve talenten bij in te zetten?

Dan ben je bijzonder en zoeken we jou!

Wie zijn wij?

Tuinderij De Ark is zowel een zelfoogsttuin voor ca. 80 mensen, die gedurende het seizoen wekelijks verse biologische groenten komen oogsten.
De Tuinderij is ook een zorgtuin, waar tijdens de ochtenden een groepje enthousiaste mensen komt helpen, onder begeleiding van een professionele activiteitenbegeleider.
Het werk op de tuin wordt voornamelijk gedaan door een leuke groep vrijwilligers, die wekelijks een halve dag, een dag of een paar dagen komen werken.
En de tuinderij maakt ook nog eens deel uit van het grotere geheel van de Arkgemeenschap Haarlem, waarin mensen met en zonder verstandelijke beperking samen leven, werken en vieren.
De tuin ligt op landgoed Dennenheuvel in Bloemendaal.

Wat vragen we?

Er gebeurt altijd veel in de tuin en in de gemeenschap en dat alles vraagt de nodige communicatie en het talent om dat te organiseren. Voor onze zorgtuinder is dat wat te veel en daarom zoeken we naar de bijzondere combinatie van een praktische werker die óók goed kan communiceren, organiseren en assisteren.

Wat bieden we?

Daar staan een heerlijke tuin, je eigen aandeel in de oogst en een gemeenschap van vele leuke en bijzondere mensen tegenover.

Voel je je aangesproken en heb je belangstelling? We maken graag met je kennis.

Stuur een mail met je CV en je telefoonnummer naar Marc Wopereis, de gemeenschapsverantwoordelijke, . Hij zal je zsm terugbellen