Lekker buiten werken met bijzondere mensen

Ben jij iemand die het leuk vindt om mensen met een verstandelijke beperking te BEGELEIDEN? Houd je van schoffelen, snoeien, harken en vegen? Kun je een BUITENTERREIN in een bosrijke omgeving ONDERHOUDEN? En vind je het leuk om dat vooral samen met anderen te doen?

Dan ben je VAN HARTE WELKOM bij Werkplaats en Tuinderij DE ARK, op landgoed Dennenheuvel in Bloemendaal.

Wij zoeken betrouwbare werkbegeleiders, waar we op kunnen rekenen!

’s Morgens om 9.00 uur komen onze deelnemers aan in de Werkplaats. Soms wat zenuwachtig, soms heel druk of juist timide. De één wat langzamer, de ander heel enthousiast. Maar alle zes even bijzonder.

Na ’n kopje koffie of thee gaan ze samen met een professionele activiteitenbegeleider en met jou naar buiten om klussen te doen op en rond het terrein van Dennenheuvel. Klussen als gras maaien, onkruid verwijderen, de haag snoeien, zwerfvuil verwijderen, grind schoffelen, enzovoorts. Jij bent degene die ziet wat er moet gebeuren en samen met de activiteitenbegeleider een plan maakt. Wij zorgen voor het benodigde gereedschap.

Onze deelnemers zijn de mensen met wie je werkt. En dat betekent dat zij ook het tempo bepalen, want niet iedereen kan even hard. En daar heb jij begrip voor.

Om een uur of 11 hebben jullie pauze en daarna werk je nog een klein uurtje door. Om 12.30 uur hebben jullie al het gereedschap weer opgeruimd en is het tijd voor de lunch.

Van buitenwerk word je lekker moe en blijf je fit en dat is belangrijk voor ons en onze deelnemers. Daarom blijven jullie alleen binnen als het weer heel slecht is. En dat is het haast nooit 😉

We zijn open op alle werkdagen van de week, maar momenteel zoeken we met name voor de WOENSDAG- en de VRIJDAGOCHTEND.

Als vergoeding voor je werk bieden wij je tijdens het oogstseizoen VERSE BIOLOGISCHE GROENTEN uit onze eigen tuin!

Maar de mooiste vergoeding is misschien wel het vertrouwen dat je krijgt van onze deelnemers en de dank van onze activiteitenbegeleiders.

De Ark is een eigentijdse leefgemeenschap waar mensen met en zonder verstandelijke beperking samen leven en werken. Wij gaan uit van de unieke waarde van ieder mens en geloven dat VERSCHILLEN VERRIJKEN!

Naast onze kleinschalige woonvoorziening bieden wij dagbesteding in onze Werkplaats en Tuinderij, met name voor mensen met een verstandelijke beperking.

Heb je belangstelling? Stuur dan een bericht naar Marc Wopereis, .