Vrijwilligerswerk

Assistent Activiteitenbegeleider

Ligt jouw hart bij mensen met een verstandelijke beperking?

Heb je talent voor het werken met vilt of textiel, het maken van chutney of jam, of het werken met hout? Of heb je andere creatieve talenten?

Vind je het leuk om wekelijks een dag(deel) je talent te delen met mensen met een verstandelijke beperking? Dan is onze Werkplaats misschien precies de plek voor jou.

Chauffeur

We zoeken enthousiaste chauffeurs die graag van A naar B rijden en en daarbij iets wil betekenen voor de medemens. Heb je zelf geen auto? Dat is geen probleem, want we hebben voor jou een abonnement bij GreenWheels!

Arkhuis Pelletier zoekt een huisgenoot

De Arkgemeenschap Haarlem kijkt altijd uit naar mensen die hun leven willen delen met onze huisgenoten: mensen met én zonder verstandelijke beperking. 

Dat kan voor een jaar zijn, maar ook voor onbepaalde tijd. 

Het kan zijn dat je ook als woonbegeleider mee wilt werken in het huis, maar ook dat je er woont en een deel van je tijd deelt met de andere bewoners. 

Het kan zijn dat je alleen komt, maar ook samen met een partner. 

En het kan zijn dat je dat NU wilt, of dat je het overweegt voor over een tijd(je). 

Tuinvrijwilligers

Groente, fruit, kruiden en bloemen telen op een prachtig plekje in de randstad, samen met onze deelnemers, voor 90 enthousiaste buurtgenoten, die graag komen oogsten.

Klusser

Ben je handig en heb je ervaring met gereedschap, behang, verf, elektra of apparaten?

Ben je flexibel en heb je tijd om wekelijks of zo af en toe wat te klussen?

Draag je ons kleinschalige woonhuis voor mensen met een verstandelijke beperking een warm hart toe?

Lekker buiten werken met bijzondere mensen

 

Ben jij iemand die het leuk vindt om mensen met een verstandelijke beperking te BEGELEIDEN ? Houd je van schoffelen, snoeien, harken en vegen ? Kun je een BUITENTERREIN in een bosrijke omgeving ONDERHOUDEN ? En vind je het leuk om dat vooral samen met anderen te doen?