Vrijwilligerswerk

Een Ark bestaat niet zonder vrienden: mensen die regelmatig ondersteuning willen bieden in het Arkhuis of een activiteit willen ondernemen met een van de huisgenoten. Mensen die hun vaardigheden willen inzetten in de Werkplaats. Meedoen in De Ark verrijkt je wereld door het contact met mensen met een verstandelijke beperking. Wanneer je vaste vrijwilliger bent, dus een vriend van De Ark, leer je de mensen waar je mee optrekt goed kennen. Welke talenten heb jij die je bij De Ark kunt inzetten?

Meer weten? Stuur een mail naar . Dan bellen we je terug.

Chauffeur

We zoeken enthousiaste chauffeurs die graag van A naar B rijden en en daarbij iets wil betekenen voor de medemens. Heb je zelf geen auto? Dat is geen probleem, want we hebben voor jou een abonnement bij GreenWheels!

Het lijkt misschien een kleine bijdrage aan het geheel, maar dat is het niet! Het is een hele belangrijke, want door jouw inzet kunnen mensen die niet mobiel zijn toch naar de Werkplaats komen. Onze deelnemers, hun thuisfront en De Ark rekenen op jou als chauffeur. Zodat mensen die niet mobiel zijn, toch kunnen komen werken.

En als vergoeding voor het vervoeren van onze deelnemers bieden wij je tijdens het oogstseizoen Verse Biologische Groenten uit onze eigen tuin!

Heb je belangstelling of weet je iemand? Laat het meteen weten aan .