De Ark zoekt een fijn logeeradres

Ben je gastvrij en sta je open voor nieuwe ervaringen? Wordt logeeradres voor een bewoner van De Ark.

In het woonhuis van De Arkgemeenschap in Bloemendaal delen negen mensen het dagelijks leven. Vijf van hen willen misschien wel zelfstandig wonen, maar kunnen dat (nog) niet. De andere vier kunnen het wel, maar willen het niet. 

Chauffeur

We zoeken enthousiaste chauffeurs die graag van A naar B rijden en en daarbij iets wil betekenen voor de medemens. Heb je zelf geen auto? Dat is geen probleem, want we hebben voor jou een abonnement bij GreenWheels!

Arkhuis Pelletier zoekt een huisgenoot

De Arkgemeenschap Haarlem kijkt altijd uit naar mensen die hun leven willen delen met onze huisgenoten: mensen met én zonder verstandelijke beperking. 

Dat kan voor een jaar zijn, maar ook voor onbepaalde tijd. 

Het kan zijn dat je ook als woonbegeleider mee wilt werken in het huis, maar ook dat je er woont en een deel van je tijd deelt met de andere bewoners. 

Het kan zijn dat je alleen komt, maar ook samen met een partner. 

En het kan zijn dat je dat NU wilt, of dat je het overweegt voor over een tijd(je). 

Lekker buiten werken met bijzondere mensen

Ben jij iemand die het leuk vindt om mensen met een verstandelijke beperking te BEGELEIDEN ? Houd je van schoffelen, snoeien, harken en vegen ? Kun je een BUITENTERREIN in een bosrijke omgeving ONDERHOUDEN ? En vind je het leuk om dat vooral samen met anderen te doen?

Dan ben je VAN HARTE WELKOM bij Werkplaats en Tuinderij DE ARK, op landgoed Dennenheuvel in Bloemendaal.