Doe mee!

Er zijn veel verschillende manieren om betrokken te zijn bij De Ark. Doe bijvoorbeeld mee als vriend, vrijwilliger, donateur, stagiair, huisgenoot of deelnemer. We worden blij van een grote diversiteit aan mensen, ieder met zijn talenten en persoonlijkheid. Dat brengt kleur aan De Ark!

Alles hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Spring gerust eens bij ons binnen; dat vinden wij heel normaal. Zo leren we elkaar beter kennen en zie je meteen hoe het leven er bij ons aantoe gaat. Nadien kunnen we samen bekijken hoe je graag met ons meedoet.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar De Ark en je in zou willen zetten, neem dan gerust eens contact met ons op om te zien hoe het er bij ons aan toe gaat. Samen kunnen we dan kijken naar jouw persoonlijke voorkeuren en onderzoeken hoe jij je in zou kunnen zetten.

Vrijwilliger op de Tuinderij

Als vrijwilliger op de Tuinderij werk je er aan mee om een goede en smakelijke oogst te realiseren. Je kunt taken doen op de tuin zelf, zoals schoffelen of groenten planten. Elke dag dat er vrijwilligers zijn, zou je je ook kunnen ontfermen over de lunch. En soms zijn er technische klusjes. Er is altijd een grote variatie aan werkzaamheden en genoeg te doen! Om op Tuinderij De Ark te werken, heb je geen specifieke kennis of ervaring nodig.

Wil je fijn buiten werken en met je handen de aarde bewerken? Neem contact op met de tuinder.

Daarnaast biedt de tuinderij dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. We zoeken soms ook vrijwilligers die deze mensen willen halen, brengen of ondersteunen. Er zijn gekwalificeerde medewerkers aanwezig die de mensen van de dagbesteding begeleiden.